Øverst fra venstre; Thomas Andresen, Torbjørn Tangen, Maria Pettersson, Terje Ørås, Trygve Gjølberg, Janne Syversen og Berit Marie Nilsen

Lørdag 12.mars braket det løs igjen. Sports Club Sarpsborg i samarbeid med Team Rynkeby og Barnekreftforeningen arrangerte sin 2. runde med Spinn mot barnekreft.

– Et arrangement med hensikt å fylle senteres spinningsal til randen i 12 timer og å samle inn penger som uavkortet går direkte til Barnekreftforeningen i Østfold. Prinsippet var ganske enkelt der en ”kjøpte” seg en sykkel i salen for 2000 kr og at det til enhver tid av disse 12 timene skulle sitte noen på sykkelen. Det var mulig å melde seg på som lag og fordele de 12- timene eller og kjøre alle 12 timer selv.

Undertegnede har et ekstra nært hjerte for kreftsaken etter å ha mistet tre nære familiemedlemmer til sykdommen de senere årene. Så da jeg kom over dette arrangementet var det ikke tvil om at jeg ønsket å bidra selv, samtidig tenkte jeg at det hadde vært godt å få med klubben i mitt hjerte også. Jeg fikk med meg seks andre medlemmer fra klubben denne dagen, og vi fordelte de 12 timene på sykkelen i mellom oss. I tillegg var det flere medlemmer fra klubben som deltok via egen bedrift og som 12-timersyklist, deriblant Monica Wold som tråkket til med 12-timer.

 

 

Programmet for dagen var proppet av morsomme innslag med alt fra oldis-spinn, karaoke, bingo, styrketråkk, langkjøring og avslutningsvis med live band fra scenen, men også fokuset på det alvorlige rundt kreftsaken.

Salen var fylt av ulike lag og foreninger, privatpersoner og bedrifter. Totalt deltok 60 lag, tilsammen 750 personer syklet ( ny rekord fra året før!)  og den totale summen innsamlet ble 110.000 kr som uavkortet gikk til Barnekreftforeningen.

Alt i alt et veldig flott arrangement og jeg takker ydmykt mine flotte klubbmedlemmer for at de ønsket å være med på dette. Neste år tør jeg nesten påstå at vi satser med ennå flere lag for å støtte en ekstremt god sak, et arrangement som virkelig gir ”trening med mening” sin rette betydning.

– Berit Marie Nilsen