Om Fredrikstad Triatlonklubb

70+ medlemmer

Østfolds største triatlonklubb vokser og interessen for triatlon er økende! Uansett nivå eller ambisjoner vil du finne noen i klubben som du kan lære av, trene med eller bare bli kjent med.

Arrangør av Østfold Triatlon

Triathlon til Folket – Østfold Triathlon. Østfold Triathlon arrangeres i solbyen Sarpsborg, nærmere bestemt Tunevannet. Konkurransen arrangeres i 2016 for femte gang. Grunnen til at så mange blir med, er at vi tilrettelegger for alle. Hvis du har joggesko, sykkel og kan svømme så har vi en plass til deg.

Nybegynnere og elite

Klubben har medlemmer i fra et bredt spekter av erfaring, treningsbakgrunn og ambisjoner. Uansett hvilket nivå du er på, så er det plass til deg!

Nyheter

Dokumenter fra årsmøte

Årsmøtet ble avholdt virtuelt over Teams. Under ligger signerte utgaver av møteprotokoll og regnskap Signert protokoll Signert regnskap

les mer

Innkalling til årsmøte 4.5.2021

Styret innkaller herved til digitalt årsmøte i Fredrikstad triatlonklubb. Årsmøtet avholdes den 04.05.2021 klokken 19:00 på Teams eller Join. Link vil sendes på registrert e-postadresse ca en uke før møtet holdes. Dette er en spesiell situasjon for oss alle, og vi...

les mer

Referat årsmøte 2020

Her ligger referat fra årsmøtet avholdt 11/2-2020 Rett-protokoll-årsmøte-2020Last ned Resultatrapport for FTK og Østfold Tri samlet 2019Last ned Resultatrapport for ØstfoldTri 2019Last ned Resultatrapport for FTK 2019Last ned Balanserapport 2019Last...

les mer
Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Noen av medlemmene våre

Om man setter rekorder eller er siste mann i mål spiller ingen rolle. Her heier vi på alle og er det et sted man kan «frykte» en gruppeklem, så er det i denne klubben!

Trygve

Medlem siden 2009

Alt du trenger er å være interessert i sporten, villig til å prøve, og like å trene, og vi tar deg imot med åpne armer. Uansett hvilket nivå du er på, så er det plass til deg!

Kari Anne

Medlem siden 2011