20% rabatt hos Supersport.no for FTK medlemmer

Fredrikstad Triatlonklubb har inngått en sammarbeidsavtale med nettbutikken Supersport.no

Les mer om avtalen

Årsmøte 2017

Årsmøte 2017 avholdes 16. februar kl 18:30 i Idrettens Hus (Østfoldhallen). Saker til årsmøtet må være styret i hende innen 9. februar.

Rabattert pris på Hoka sko fra Fram Klinikken for FTK medlemmer

Fredrikstad Triatlonklubb har inngått en sammarbeidsavtale med Fram Klinikken i Sarpsborg.

Les mer om avtalen

Fokus Klinikk Rygge

Fredrikstad Triatlonklubb har inngått et samarbeid med Fokus Klinikk Rygge om testing. Klubben sine medlemmer for 30% i rabatt på testing av VO2max og laktat. I tillegg sponser også klubben med ytterligere 50%. Det vil bli avholdt et infomøte om dette tirsdag 18.10 kl 18:00

Fokus Klinikk har også mange dyktige behandlere om klubbens medlemmer skulle ha behov for hjelp med kroppen.

Les mer om testlabben

70+ medlemmer

Østfolds største triatlonklubb vokser og interessen for triatlon er økende! Uansett nivå eller ambisjoner vil du finne noen i klubben som du kan lære av, trene med eller bare bli kjent med.

Arrangør av Østfold Triatlon

Triathlon til Folket – Østfold Triathlon. Østfold Triathlon arrangeres i solbyen Sarpsborg, nærmere bestemt Tunevannet. Konkurransen arrangeres i 2016 for femte gang. Grunnen til at så mange blir med, er at vi tilrettelegger for alle. Hvis du har joggesko, sykkel og kan svømme så har vi en plass til deg.

Nybegynnere og elite

Klubben har medlemmer i fra et bredt spekter av erfaring, treningsbakgrunn og ambisjoner. Uansett hvilket nivå du er på, så er det plass til deg!

Våre samarbeidspartnere

oveskar
infotjenester
v02
fokus_klinikk_logo
framklinikken-logo
Load More

Noen av medlemmene våre

Om man setter rekorder eller er siste mann i mål spiller ingen rolle. Her heier vi på alle og er det et sted man kan «frykte» en gruppeklem, så er det i denne klubben!

Trygve

Medlem siden 2009

Alt du trenger er å være interessert i sporten, villig til å prøve, og like å trene, og vi tar deg imot med åpne armer. Uansett hvilket nivå du er på, så er det plass til deg!

Kari Anne

Medlem siden 2011