I dag var det Barnetri på programmet. 150 m svøm, 6km sykkel og 1,5k m løp. 2 håndballag og 1 fotballag i alderen 12-16 år. Både gutter og jenter var blant de forhåndspåmeldte.
Med 30stk forhåndspåmeldt, og bare 11-12 grader i lufta og til tider mye regn, var det litt spenning om hvor mange som dukket opp. Det viste seg at det kom 25 stk! Kjempebra!!

Det ble holdt pre-race meet som det skal på en ekte triatlon. Her ble løype gjennomgått, og vakter fordelt ut på sine plasser.

150m svøm, start fra brygga ved Roklubben. Ikke noe å si på innsatsen. Sikkerheten var satt høyt. Alle måtte svømme med flytevest. 6 stk fra FTK var i vannet sammen med de unge, og passet på at alt gikk bra for seg.

Ingen problemer, alle kom seg opp for å kaste seg ut på 6 km med sykkel. Her skulle det ikke spares på noe! Sleipe forhold med tanke på alt regnet som kom, men kun en velt. Den gikk heldigvis bra.

Så var det inn til T2 for å løpe de siste 1,5 km. Nå skulle de siste kreftene tas ut!

Ikke alle var like blide når de kom i mål, husk det var kaldt i dag, men de fleste smilte. Jeg er allikevel helt sikker på at dette er noe alle vil prate om lenge, og tenke tilbake på med et smil.

Tiden ble prikkfritt tatt av Topptid, og resultater ligger ute på www.topptid.no